Press "Enter" to skip to content

15 tips on mb2-700 exam

Accurate of NSE4 exam cost materials and prep for Fortinet certification for IT engineers, Real Success Guaranteed with Updated NSE4 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Fortinet Network Security Expert 4 Written Exam (400) exam Today!

2016 Apr NSE4 Study Guide Questions:

Q16. – (Topic 10) 

How do you configure a FortiGate to apply traffic shaping to P2P traffic, such as BitTorrent? 

A. Apply a traffic shaper to a BitTorrent entry in an application control list, which is then applied to a firewall policy. 

B. Enable the shape option in a firewall policy with service set to BitTorrent. 

C. Define a DLP rule to match against BitTorrent traffic and include the rule in a DLP sensor with traffic shaping enabled. 

D. Apply a traffic shaper to a protocol options profile. 

Answer: A 

Q17. – (Topic 4) 

Which two statements are true regarding firewall policy disclaimers? (Choose two.) 

A. They cannot be used in combination with user authentication. 

B. They can only be applied to wireless interfaces. 

C. Users must accept the disclaimer to continue. 

D. The disclaimer page is customizable. 

Answer: C,D 

Q18. – (Topic 22) 

Which statements are true about offloading antivirus inspection to a Security Processor (SP)? (Choose two.) 

A. Both proxy-based and flow-based inspection are supported. 

B. A replacement message cannot be presented to users when a virus has been detected. 

C. It saves CPU resources. 

D. The ingress and egress interfaces can be in different SPs. 

Answer: B,C 

Q19. – (Topic 2) 

What logging options are supported on a FortiGate unit? (Choose two.) 

A. LDAP 

B. Syslog 

C. FortiAnalyzer 

D. SNMP 

Answer: B,C 

Q20. – (Topic 11) 

Examine the static route configuration shown below; then answer the question following it. config router static edit 1 set dst 172.20.1.0 255.255.255.0 set device port1 set gateway 172.11.12.1 set distance 10 set weight 5 next edit 2 set dst 172.20.1.0 255.255.255.0 set blackhole enable set distance 5 set weight 10 next end Which of the following statements correctly describes the static routing configuration 

provided? (Choose two.) 

A. All traffic to 172.20.1.0/24 is dropped by the FortiGate. 

B. As long as port1 is up, all traffic to 172.20.1.0/24 is routed by the static route number 1. If the interface port1 is down, the traffic is routed using the blackhole route. 

C. The FortiGate unit does NOT create a session entry in the session table when the traffic is being routed by the blackhole route. 

D. The FortiGate unit creates a session entry in the session table when the traffic is being 

routed by the blackhole route. 

Answer: A,C 

NSE4 free question

Leading mb2-700 microsoft dynamics crm 2013 applications:

Q21. – (Topic 11) 

Examine the two static routes to the same destination subnet 172.20.168.0/24 as shown below; then answer the question following it. config router static edit 1 set dst 172.20.168.0 255.255.255.0 set distance 20 set priority 10 set device port1 next edit 2 set dst 172.20.168.0 255.255.255.0 set distance 20 set priority 20 set device port2 

next 

end 

Which of the following statements correctly describes the static routing configuration provided above? 

A. The FortiGate evenly shares the traffic to 172.20.168.0/24 through both routes. 

B. The FortiGate shares the traffic to 172.20.168.0/24 through both routes, but the port2 route will carry approximately twice as much of the traffic. 

C. The FortiGate sends all the traffic to 172.20.168.0/24 through port1. 

D. Only the route that is using port1 will show up in the routing table. 

Answer: C 

Q22. – (Topic 1) 

When creating FortiGate administrative users, which configuration objects specify the account rights? 

A. Remote access profiles. 

B. User groups. 

C. Administrator profiles. 

D. Local-in policies. 

Answer: C 

Q23. – (Topic 16) 

Examine the following log message for IPS: 

2012-07-01 09:54:28 oid=2 log_id=18433 type=ips subtype=anomaly pri=alert vd=root severity="critical" src="192.168.3.168" dst="192.168.3.170" src_int="port2" serial=0 status="detected" proto=1 service="icmp" count=1 attack_name="icmp_flood" icmp_id="0xa8a4" icmp_type="0x08" icmp_code="0x00" attack_id=16777316 sensor="1" ref="http://www.fortinet.com/ids/VID16777316" msg="anomaly: icmp_flood, 51 > threshold 50" 

Which statement is correct about the above log? (Choose two.) 

A. The target is 192.168.3.168. 

B. The target is 192.168.3.170. 

C. The attack was NOT blocked. 

D. The attack was blocked. 

Answer: B,C 

Q24. – (Topic 17) 

FSSO provides a single sign on solution to authenticate users transparently to a FortiGate unit using credentials stored in Windows active directory. 

Which of the following statements are correct regarding FSSO in a Windows domain environment when agent mode is used? (Choose two.) 

A. An FSSO collector agent must be installed on every domain controller. 

B. An FSSO domain controller agent must be installed on every domain controller. 

C. The FSSO domain controller agent will regularly update user logon information on the FortiGate unit. 

D. The FSSO collector agent will receive user logon information from the domain controller agent and will send it to the FortiGate unit. 

Answer: B,D 

Q25. – (Topic 13) 

Which statements are correct for port pairing and forwarding domains? (Choose two.) 

A. They both create separate broadcast domains. 

B. Port Pairing works only for physical interfaces. 

C. Forwarding Domain only applies to virtual interfaces. 

D. They may contain physical and/or virtual interfaces. 

Answer: A,D 

NSE4 exam question

Tested exam mb2-700 book:

Q26. – (Topic 2) 

Which is an advantage of using SNMP v3 instead of SNMP v1/v2 when querying a FortiGate unit? 

A. MIB-based report uploads. 

B. SNMP access limited by access lists. 

C. Packet encryption. 

D. Running SNMP service on a non-standard port is possible. 

Answer: C 

Q27. – (Topic 5) 

Which two statements are true about IPsec VPNs and SSL VPNs? (Choose two.) 

A. SSL VPN creates a HTTPS connection. IPsec does not. 

B. Both SSL VPNs and IPsec VPNs are standard protocols. 

C. Either a SSL VPN or an IPsec VPN can be established between two FortiGate devices. 

D. Either a SSL VPN or an IPsec VPN can be established between an end-user workstation and a FortiGate device. 

Answer: A,D 

Q28. – (Topic 17) 

Which statement is one disadvantage of using FSSO NetAPI polling mode over FSSO Security Event Log (WinSecLog) polling mode? 

A. It requires a DC agent installed in some of the Windows DC. 

B. It runs slower. 

C. It might miss some logon events. 

D. It requires access to a DNS server for workstation name resolution. 

Answer: C 

Q29. – (Topic 17) 

Which statement describes what the CLI command diagnose debug authd fsso list is used for? 

A. Monitors communications between the FSSO collector agent and FortiGate unit. 

B. Displays which users are currently logged on using FSSO. 

C. Displays a listing of all connected FSSO collector agents. 

D. Lists all DC Agents installed on all domain controllers. 

Answer: B 

Q30. – (Topic 19) 

Data leak prevention archiving gives the ability to store files and message data onto a 

FortiAnalyzer unit for which of the following types of network traffic? (Choose three.) 

A. POP3 

B. SNMP 

C. IPsec 

D. SMTP 

E. HTTP 

Answer: A,D,E 

see NSE4 Information: NSE4 exam

Comments are closed.