Press "Enter" to skip to content

15 tips on vcp5 to vcp5-dcv

Printable of VCP5-DCV actual exam materials and bible for VMware certification for customers, Real Success Guaranteed with Updated VCP5-DCV pdf dumps vce Materials. 100% PASS VMware Certified Professional 5 – Data Center Virtualization (VCP5-DCV) Exam exam Today!

2016 Apr VCP5-DCV Study Guide Questions:

Q1. An administrator finds that the Hardware Status tab is unavailable when an ESXi host is selected in vCenter Server. 

Which two steps could be taken to investigate the issue? (Choose two.) 

A. Check the status of the CIM Data Feed in vCenter Service Status 

B. Check the status of the vCenter Hardware Service in the Windows Services applet 

C. Check the status of the vCenter Hardware Service in the Plug-in Manager 

D. Check the status of the CIM Data Feed on the ESXi host 

Answer: AC 

Q2. An administrator has created a virtual machine that will be accessed from a public kiosk. 

Management has requested that the virtual machine be reset to a known state once a week or on demand if requested. 

Which method is the simplest way to meet this requirement? 

A. Configure the storage array to be vSphere aware and script routine array snapshot restores of the datastore. 

B. Implement a 3rd party imaging server and PXE boot the virtual machine off a static image. 

C. Set the VMDKs of the virtual machine to be Independent-Nonpersistent and schedule restarts of the virtual machine. 

D. Create Nonpersistent disks for the virtual machine and set the guest OS to reboot once a week. 

Answer: C 

Q3. What is the recommended maximum memory value that is displayed when configuring a virtual machine based upon? 

A. The amount of memory in the ESXi host 

B. The threshold needed for the ESXi host to satisfy a reservation value 

C. The maximum value the guest operating system supports 

D. The maximum recommended by the OS manufacturer. 

Answer: A 

Q4. Which two conditions must exist on all hosts in the cluster if Enhanced vMotion Compatibility (EVC) is used? (Choose two.) 

A. The cluster must be enabled for DRS. 

B. All hosts in the cluster must be running ESX/ESXi 3.5 Update 2 or later. 

C. All hosts in the cluster must have hardware virtualization support enabled. 

D. The cluster must be enabled for HA. 

Answer: BC 

Q5. What are two valid use cases for vCenter Server Linked Mode? (Choose two.) 

A. An administrator wants to migrate running virtual machines between vCenter Server instances. 

B. An administrator wants to increase the vRAM entitlement pool. 

C. An administrator wants to manage a virtual server environment and a View environment from the same pane of glass. 

D. An administrator wants to search all inventory objects across multiple vCenter Server Virtual Appliance (vCSA) instances from one vSphere Client 

Answer: BC 

VCP5-DCV exam answers

Renew vcp5-dcv delta recertification exam:

Q6. An administrator has purchased a new 10GB Converged Network Adapter (CNA) for installation in a system that is running ESXi 5.x. The administrator has downloaded the latest driver from the hardware vendor and wants to include the driver in an image. The image profile acceptance level is set to VMwareSupported. The acceptance level of the driver is VMwareSupported. 

Which two statements are true about the inclusion of this driver in the image? (Choose two.) 

A. Support calls for the driver will be directed to the partner. 

B. The image can be built, but the driver will not be included in the image. 

C. The image can be built and the driver will be included. 

D. Support calls for the driver will be handled by VMware. 

Answer: AC 

Q7. An administrator attempts to increase the number of vCPUs in a virtual machine to 8. The configuration cannot be successfully completed. 

What are two likely causes of this issue? (Choose two.) 

A. MS-DOS was selected as guest OS. 

B. The host has 4 processor threads. 

C. Virtual machine hardware version 7 was chosen. 

D. The vSphere 5.x implementation is using a Standard license. 

Answer: AB 

Q8. Which two conditions will prevent a virtual machine from being successfully migrated using Storage vMotion? (Choose two.) 

A. The virtual machine has an RDM. 

B. The virtual machine has Fault Tolerance enabled. 

C. The virtual machine is running on a vSphere 5.x Standard host. 

D. The virtual machine has a disk stored on an NFS datastore. 

Answer: BC 

Q9. What are two benefits of physical compatibility mode for RDMs, as compared to virtual compatibility mode? (Choose two.) 

A. Allows the use of SAN-aware applications 

B. Allows for cloning 

C. Allows the VM to access SAN hardware directly 

D. Allows for template creation of the related virtual machine 

Answer: AC 

Q10. An administrator wants to configure a DRS Migration Threshold that allows automated migration only when a host is placed into maintenance or to satisfy cluster constraints. 

What setting should be utilized? 

A. Priority 2 

B. Priority 4 

C. The most conservative setting 

D. The default setting 

Answer: C 

VCP5-DCV free download

Verified vcp5-dcv training:

Q11. What are two network load-balancing policies for a vSphere Distributed Switch? (Choose two.) 

A. Route based on source MAC hash 

B. Route using physical NIC load 

C. Route based on the destination virtual port ID 

D. Route based on port IP hash 

Answer: AD 

Q12. What would be a valid reason to enable traffic shaping? 

A. Limiting the bandwidth of a FTP server 

B. Restricting the load on a IDS server 

C. Limiting the bandwidth used by an independent hardware iSCSI adapter 

D. Improving the performance of a CPU-intensive application server 

Answer: A 

Q13. When designing a storage infrastructure to support ESXi 5.x hosts what limit will be reached first? 

A. Maximum number of NFS datastores 

B. Maximum number of iSCSI LUNs 

C. Maximum number of paths to an iSCSI RDM 

D. Maximum number of iSCSI paths on a host 

Answer: C 

Q14. When comparing software iSCSI initiators with independent hardware initiators, what are the additional CHAP security levels available for a software implementation? (Choose two.) 

A. Do not use CHAP unless required by target 

B. Use CHAP 

C. Use CHAP unless prohibited by target 

D. Do not use CHAP 

Answer: AB 

Q15. When deploying an OVF template, the resulting virtual disk is created in what file format? 

A. OVF 

B. VMDK 

C. VMX 

D. VSWP 

Answer: B 

see VCP5-DCV Information: VCP5-DCV exam

Comments are closed.